2020 Nefes Kredisi

Sayın Üyemiz,

Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kredi Garanti Fonu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Hayrabolu Ticaret Borsası birlikteliğinde yürütülen çalışmalar sonucu “2020 NEFES KREDİSİ” protokolü son halini alarak siz kıymetli üyelerimizin başvuruları kabul edilir hale getirilmiştir.

Kredi Kullanım Şartları:

1-      Deniz Bank A.Ş. Hayrabolu Şubesinden kredi kullanılabilecektir. İlerleyen haftalarda kamu bankalarının projeye dâhil olmaları ihtimal dâhilinde olup, gerçekleştiği takdirde gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

2-      Kredide limitler; 3 milyon TL ve altında cirosu olan işletmelere azami 50 bin TL, 3 milyon TL ile 25 milyon TL (dâhil) arasında cirosu olan işletmelere azami 100 bin TL olarak belirlenmiştir.

3-      Kullanılacak kredi 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesiz, 2021 yılı 12 ay eşit taksitli geri ödemeli toplam en fazla 20 ay vadeli olacaktır.

4-      Kullanılacak kredinin brüt faiz oranı yıllık % 7,50 olacaktır.

5-      Hayrabolu Ticaret Borsası kredi talep eden işletmeler üzerinde herhangi bir kredi onayına iştirak etmeyecek, referans veremeyecektir.

6-      Kredi başvurusu yapabilmek için öncelikle Hayrabolu Ticaret Borsasından “NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR.” ibareli “FAALİYET BELGESİ” alınacaktır. Bu belge olmadan Bankalar talep kabul etmeyecektir.

Hayrabolu Ticaret Borsası olarak kredi kampanyasına yapmış olduğumuz katkı ile katılım sağlamamızla birlikte bugünden itibaren Deniz Bank A.Ş. Hayrabolu Şubesine, Borsamızdan “NEFES KREDİSİ BAŞVURUSU İÇİNDİR.” ibareli faaliyet belgesi alınarak başvuru yapılabilecektir. 2 hafta sonra kamu bankalarının da projeye katılımı bekleniyor.

Basın toplantısı linki için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 28 Nisan 2020 Salı, 14:00