Yönetim Kurulu Başkanımız TBMM Başkanının Trakya Oda/Borsa Başkanları ile Yaptığı Toplantıya Katıldı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, 09 Mart 2019 Cumartesi günü Yönetim Kurulu Başkanımız Süreyya Çiftçioğlu'nun da katıldığı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşen toplantıda Trakya Oda/Borsa Başkanları ile bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Ülke sanayisinin lider kenti Çorlu’muzda sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. 23 Nisan 1920’de açılan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilk başkanı olduğu, milli mücadelenin önemli isimlerinin başkanlık yaptığı, Cumhuriyetimizin en büyük yönetim organı olan yüce gazi meclisimizin 29. Başkanı’nın bölgemizden Tekirdağ Milletvekili Sayın prof. Dr. Mustafa Şentop olması hepimiz için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımızın liderliğinde bu birlik ve beraberliğimizi yürüttüğümüz sürece bölgemiz gücüne güç katmaya ve Türkiye ekonomisinin sürükleyici gücü olmaya devam edecektir” dedi.

Toplantının organizasyonuna ev sahipliği yapan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerini sunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, TBMM Meclis Başkanlığına Prof. Dr. Mustafa Şentop’un seçilmesi Tekirdağ ve Bölge adına bir şanstır. Yeni görevinin Ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

Toplantıda konuşan TBMM Meclis Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Öncelikle toplantı için Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyorum. TBMM Meclis Başkanı olarak sizlerle bir araya gelmekten dolayı oldukça mutluyum. Gerçekleşecek bu toplantıda bölgemiz hakkında sorunları birlikte ele alacağız ve çözümleri için istişarelerde bulunacağız. 24 Şubatta seçim yapıldı. Onun öncesinde birçok süreçler ve aday olmak isteyenler vardı. Bir süreç yaşandı parti içi mekanizmalar içerisinde değerlendirildi. Nihayetinde kararı değerli Başkanım Sayın Cumhurbaşkanımız  verdi ve aday olmamı söyledi. Son Mecliste de arkadaşlarımızın teveccühü ile seçildik. Burada öncelikle Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyorum.Tarım ve Sanayi gücü ile Batı'ya açılan kapımız olan Trakya'nın ülkemiz kalkınmasını sürdürmek adına üstlendiği rolü sonuna kadar destekliyoruz." İfadelerini kullandı.

Konuşmalarından ardından oda ve borsa başkanları bölge hakkında sorun ve çözüm önerilerini Şentop’a ileterek istişarelerde bulundular.

Yayın Tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi, 15:26